Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Forårstur på Uggerby Å

13. marts kl. 09:00 - 17:00

Hér midt i corona-restriktionerne og i vinterkulden kan man godt sidde og tænke sig frem mod lysere tider. Så nu kan I begynde at glæd Jer til årets første klubtur, der bliver en forårstur på Uggerby Å.
Vi mødes i Marina’en for at pakke kajakkerne på traileren. Vi kører til Shelterpladsen i Sindal (Amagergade 5, 9870 Sindal), og mens kajakkerne gøres klar, er der nogle stykker, der kører kajak-trailer og et par ekstra biler til slutdestignationen i Tversted ved det Blå Ishus (Tannisbugtvej 125C, 9881 Bindslev).
Vi ror forbi Mosbjerg (7,5 km) og videre til Bindslev (16,0 km), hvor vi spiser vores medbragte madpak ved Danmarks største fisketrappen. Turen går videre til Uggerby (25,5 km) inden turen går ud til Vesterhavet (31,0 km). Den sidste del af turen foregår i Vesterhavet til vi kommer til Tannis (33,0 km). Der er medstrøms hele vejen i åen, så lad Jer ikke afskrække af de mange kilometer 😊
Der er mulighed for at parkere biler strategiske steder undervejs, hvis man på forhånd ved, at man ikke vil med hele vejen. Alternativt vil man kunne blive samlet op, hvis kræfterne slipper op undervejs.
På stranden ved Tannis rigges af og kajakker og grej pakkes på traileren mens nogle chauffører kører retur til Sindal for at hente de resterende biler.
Så altså en herlig forårstur, som man nødig vil gå glip af 😉
Tilmelding sker på medlems-app’en.

Detaljer

Dato:
13. marts
Tidspunkt:
09:00 - 17:00

Sted

Shelterpladsen i Sindal
Amagergade 5
Sindal, 9870
+ Google Maps