Sponsorer

Det kræver en del ressourcer – både personlige og økonomiske – for at kunne starte en ny klub op. Vi er derfor meget taknemmelige for den håndsrækning, som vi modtager fra velvillige organisationer og virksomheder. Nedenfor er oplistet de organisationer og virksomheder, der har været behjælpelige med støtte til opstart af klubben.

Fra alle klubbens medlemmer skal der lyde en stor og velment tak for hjælpen.

Vi har fra NordeaFonden modtaget støtte til indkøb af et komplet sæt klubkajakker på i alt 8 stk. havkajakker med tilhørende overtræk og pagajer. Samtlige kajakker er udstyret med NordeaFondens logo.

Klubkajakkerne er en forudsætning for, at vi kan tilbyde nye interesserede roere en prøvetur i en havkajak, og at vi kan starte op på afholdelse af kurser, så alle de der står på venteliste nu omsider kan komme igang med at udøve havkajaksporten. Det første kursus starter op i august 2020.

Vi har af Nordjyske Bank modtaget en fuldt udstyret kajaktrailer inklusive indregistrering, lås, stropper og opbevaringsboks.

Traileren forsynet med et stort flot skilt med Nordjyske Bank’s logo. Traileren vil blive flittigt brugt til vores mange turer rundt i Danmark og på vores længere sommerturer udenfor landets grænser.

Fra DIF og DGI’s Foreningspuljen har vi modtaget tilskud til opførelse af nyt bådhus.

Vores målsætning er, at vi i efteråret 2020 får opført minimum ét – men meget gerne to bådhuse hver med plads til 25-30 kajakker. Bådhusene forsynes med skilte med navne på de organisationer og virksomheder, der har støttet byggeriet.