Vi er en ny og frisk klub

Vi er en nystiftet havkajakklub, der har godt kammeratskab, gode naturoplevelser og gode og sikre kajakfærdigheder som hovedfokus.

Vi har til huse i Frederikshavn Marina, hvor vi har fået en ualmindelig god modtagelse. Vi har fået lov at låne Marinaens hal for opbevaring af vores kajakker og øvrigt grej indtil vi får bygget vores eget bådhus. Vi sætter kajakkerne i ved den lille flydebro ved slæbestedet.

Frederikshavn Marina

BÅDHUS

Vi har til en start fået lov at låne en del af Marina’ens hal, hvor vi har indrettet reoler til vores kajakker samt knager og hylder til vores øvrige grej.

Vi har bygget trækvogne til transport af kajakkerne fra hallen til slæbestedet, hvor vi sætter kajakkerne i vandet.

Vi er godt i gang med at søge om midler til opførsel af et permanent bådhus. Ligeledes er arbejdet med ansøgning af byggetilladelse igangsat.

ROVAND

Fra Frederikshavn Marina har vi direkte adgang til Kattegat, hvor vi kan lade turen gå nordpå mod Palmestranden, Strandby og Bratten.

Vi kan også vælge at tage krydset ud mod Danmarks største stenrev Hirsholmene, hvor der emmer af hygge. På vej mod Hirsholmene kommer vi forbi Deget og Kølpen.

Mod syd ror vi langs Bangsbostrand, forbi det smukke bakkelandskab og videre til Sæby.

Vores rovand er nærmere beskrevet hér.

HAVNENS FACILITETER

Frederikshavn Marina er en moderne havn med alle tænkelige faciliteter med gode toilet- og badefaciliteter.

Vi har adgang til den hyggelige sejlerstue, hvor vi samles efter roturen til en kop kaffe. en øl eller vand. Her samles vi også til vores regelmæssige medlemsmøder.

Rundt i havnen er der mange hyggelige samlingssteder og grill- faciliteter, hvor I hen over sommeren vil kunne finde os.