Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sommertur til Gamborg Fjord

8. juli 2021 kl. 15:00 - 11. juli 2021 kl. 17:00

Sommertur 2021 går til Gamborg Fjord ved Middelfart. Gamborg Fjord er en fjord, der fra Fænøsund i Lillebælt danner sydkysten af den vestligste del af Fyn, sydøst for Middelfart, og mod sydvest afgrænses af halvøen Fønsskov. Den er en del af habitatområdet Lillebælt, og er dermed et internationalt beskyttet fuglereservat.
Vi skal være sammen med gamle kendinge af vores kajakklub, der har været med på flere af vore klubture. Det er Jan og Karin, der bor i Føns.
Der er desværre ikke mulighed for at bo i hytte derned pga., at det er i højsæsonen. Der skal man leje hytter en uge ad gangen.
Vi skal derfor bo i telte på pladsen, men får vores eget område til teltene. Hvis der er nogen, der mangler telt, har jeg sikkert et, du kan låne. Jeg tager pavillon og nogle borde med til fælles brug.
Morgenmad og frokost er fælles, og det regner jeg med, at “mad-mor” Marian står for. Aftensmad er også fælles, og det finder vi ud af inden afgang derned.
For de af os der har mulighed herfor, tager vi afsted torsdag. Ellers kan man støde til fredag eller lørdag.
Torsdag aften er vi på campingpladsen og hygger os. Er der nogen, der vil ro en tur, er de velkomne til det.
Fredag og lørdag roer vi fælles ture. Søndag formiddag er der formentlig mulighed for en lille tur, inden vi skal pakke sammen og køre nordpå igen.
Turene vil vi planlægge sammen med Jan og Karin, der har lokalkendskab til området.
Sommerturene plejer (også) at være rigtigt hyggelige og en mulighed for at stifte bekendtskab med et andet rovand.
Såfremt der er nogen, der vil have en mand, kone eller kæreste med, der ikke roer er der naturligvis også plads til det.
HC

Detaljer

Start:
8. juli 2021 kl. 15:00
Slut:
11. juli 2021 kl. 17:00

Sted

Rosnæs Camping
Rosnæsvej 10
Nørre Aaby, 5580 Danmark
+ Google Maps