Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Telttur til Hedebo

20. august 2021 kl. 17:00 - 21. august 2021 kl. 17:00

På denne klubtur holder vi os indenfor vores daglige rovand. Til gengæld skal vi som noget nyt prøve at pakke kajakkerne til en overnatningstur. Turen går til Hedebo Strand Camping og hovedtemaet for turen er “god tid”, hygge og lejrliv.

Vi mødes i Marina’en fredag kl. 17.00. Vi tager os god tid til pakning af kajakkerne. I kajakkerne skal bl.a. medbringes telt og soveudstyr, kogegrej, mad og drikke, toiletgrej og skiftetøj. Og alt sammen pakket forsvarligt ned, så det kan tåle lidt indtrængende vand i pakrummene.

Vi satser på at være klar til afgang omkring kl. 18.00. Vi kommer først til at spise aftensmad omkring kl. 21, så måske man skal have spist lidt inden afgang. Vi ror i samlet flok til Hedebo Camping (8-9 km), hvor vi checker ind, sætter telte op, klæder om og laver aftensmad. Resten af aftenen står i lejr-livets tegn.

Lørdag formiddag nyder vi fortsat lejrlivet på campingpladsen. Efter morgenmaden smører vi en madpakke, pakker lejren ned, checker ud og forsøger at være klar til afgang omkring kl. 11. Vi ror mod syd til Sæby, hvor vi ser på havnebyggeriet – tager måske en lille rundtur inde i Sæby Havn – inden vi ror op af Sæby Å for at besøge Sæby Ro- og Kajakklub (4-5 km). Hér spiser vi vores medbragte madpakker.

På ven retur fra Sæby gør vi holdt for en kaffepause. Vi vil være retur i Marina’en omkring kl. 16 (11 km). Efter udpakning, rengoring af grej og omklædning afsluttes turen omkring kl. 17. For de der har lyst, kan vi afslutte dagen omkring grill’en på Marina’en.

Tilmelding på medlems-app’en.

Detaljer

Start:
20. august 2021 kl. 17:00
Slut:
21. august 2021 kl. 17:00

Sted

Hedebo Strand Camping
Frederikshavnsvej 108
Sæby, 9300 Danmark
+ Google Maps