Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

The Tall Ships Races i Aalborg

6. august 2022 kl. 13:00 - 21:00

I år er Aalborg sluthavn for The Tall Ships Races og byen har forberedt den helt store folkefest fra 4. til 7. august. Det skal vi ned og se på – opleve de imponerende sejlskibe og den festklædte by fra vandsiden. Vi mødes i klubben kl. 13.00, pakker trailer og kører i fælles trop mod Aalborg, hvor vi sætter kajakkerne i ved Nørre Uttrup.

Det kan være, at vi lige skal se lidt på motorvejstrafikken, der kører ned under Limfjordenn, inden vi samlet krydser over på Aalborg-siden, og ror ind mod byen. Vi fortsætter hele vejen ind langs Aalborg Havnefront og gør måske et holdt ved Slotspladsen, hvor Allan Olsen optræder kl. 17 med Nordkrafts Big Band. Herefter går turen videre forbi Vestre Bådehavn, Skudehavnen, Fjordbyen og færgelejet til Egholmsfærgen (ca. 8 km). Her krydser vi over til Egholm, hvor vi gør holdt og spiser vores aftensmad.

Efter pausen kan vi evt. tage et kort smut om på “bagsiden” af Egholm og se lidt af den anden natur, som Aalborg også kan byde på. Herefter går turen retur langs Nørresundby Havnefront retur til udgangspunktet. Vi er sikkert først retur i Frederikshavn omkring kl. 21. Hvis der er nogen, der foretrækker at blive i Aalbor og se nogle af de forskellige koncerter (bl.a. TV2 kl. 21.30) og se det store fyrværkeri kl. 23.15, så er der også mulighed for det.

Tilmelding på medlems-app’en.

Detaljer

Dato:
6. august 2022
Tidspunkt:
13:00 - 21:00

Sted

Aalborg Havn
Jomfru Ane Parken
Aalborg, 9000 Danmark
+ Google Maps