Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Weekend-tur på Gudenåen

5. juni 2020 kl. 09:00 - 7. juni 2020 kl. 17:00

Vi planlægger en spændende forårstur på Gudenåen fra Ry til Randers – en tur på i alt ca. 90 km.

Fredag kører vi til Ry og sætter kajakkerne af. Herefter kører vi nogle af bilerne til dagens slut destination i Silkeborg. Når chaufførerne er tilbage i Ry starter dagens tur op gennem Julsø, forbi (og måske op på) Himmelbjerget, gennem Brassø og op gennem Silkeborg til vi ankommer ved Silkeborg Sø Camping, hvor vi inkvarteret os i hytter. Dagens tur er på ca. 20 km. I løbet af aftenen henter vi biler i Ry – og kører nogle af bilerne videre til næste dags destination.

Lørdag er weekendens længste etape på i alt 45 km. Turen går fra Silkeborg Langsø op gennem Tange sø, videre forbi Bjerringbro inden vi ankommer til Bamsebo Camping ved Ulstrup. Her indlogerer vi os igen i hytter, og får flyttet rundt på bilerne i løbet af aftenen.
Er der nogen der ønsker at korte dagens etape af, så kan det sagtens gøres ved at støde til et passende sted på ruten.

Søndag går turen videre forbi Langå og op til Randers. Når vi er kommet under E45 ror vi – hvis der er kræfter til det – forbi Kano- og kajakklubben Gudenåen for lige at komme helt ind til Randers by og ind forbi Randers Regnskov. Herefter retur til kajakklubben, hvor vi afslutter turen. Søndagens etape er på 25-30 km.

Hvis man ikke kan afse hele weekenden til turen, så er der mulighed for at springe fra og til undervejs. Det kan vi aftale nærmere, når tiden nærmer sig.

Tilmelding på MinForening app’en.

Detaljer

Start:
5. juni 2020 kl. 09:00
Slut:
7. juni 2020 kl. 17:00

Sted

Gudenåen
Siimtoften 15
Ry, 8680 Denmark
+ Google Maps